PORTALTECH

Kaput nyitunk a világra...

Cím

Bemutatóterem: 2700 Cegléd Várkonyi István utca 41.

Mobiltelefon

06-53/500-900

E-mail

info@portaltech.hu

Árajánlat kérése

Termékeink

Széles kaputechnikai választék

Kényelmes ki- és bejárás, profi beléptetés megbízható, ismert márkák termékeivel. Kínálatunkban megtalál minden kaputechnikai eszközt, amire szüksége lehet a ház körül vagy cége telephelyén. Nagy forgalmat bonyolító helyszínekre szánt termékeink között szerepel fotocellás ajtó, sorompó és ipari gyorskapu, de lakossági használatra tervezett kapuk közül is válogathat.

Lakossági garázskapu

RAL-színekkel festett lakossági garázskapu

Egy mutatós lakást kár lenne elcsúfítani egy otromba garázskapuval. Éppen ezért kínálunk RAL-színekre festett, illetve dekorfóliával bevont kapukat. Egyhéjú és duplafalú, hőszigetelt garázskapuk acélból, alumíniumból PU-habbal kiváló minőségben. A kapuk mechanikus zárberendezései mögött biztonságban tudhatja autóját. A kényelmesebb használat érdekében a kapuhoz kérhet beépített átjáróajtót.


Tekintse meg lakossági garázskapuinkat!

Sorompó

QIK Sorompó

Gyors és egyszerű beléptetés QIK sorompó segítségével. A parkolókban használt sorompók a gyakori felnyitás és lezárás miatt nagy igénybevételnek vannak kitéve. Termékeink akár 1,5 millió feletti művelet után is megbízhatóan működnek köszönhetően az elsőrangú alapanyagoknak és a gondos szerelésnek. Több színben is rendelhető tőlünk sorompó: metálszürke, metálvörös és rozsdamentes kivitelek is elérhetők.


Ismerje meg sorompó választékunkat!

Kapunyitó

Elegáns megjelenésű kapunyitó

Mi értelme van autózni az esőben, ha elázik, amíg kinyitja a kaput? Az automatizált kapuk kényelmesen, egyetlen gombnyomással nyithatók anélkül, hogy ki kellene szállnia autójából. Minden kapuhoz kapható megfelelő kapunyitó, a nyíló- és a tolókapuk is automatizálhatók. Az elegáns megjelenésű kapumozgatók áramkimaradás esetén is működtethetők akkumulátorról vagy manuálisan.


Nézzen szét kapunyitóink között!

Biztonsági rács és redőny

Biztonsági rács és redőny

A biztonsági rácsokat törés és fúrás ellen védett zárakkal szállítjuk. Az ajtókat be- és kifeszíteni sem lehet. A nagyobb biztonság érdekében több ponton záródó rendszert is kiépíthetünk. A rácsok úgy nyújtanak védelmet, hogy közben az elzárt helyiség belátható és szellőzik. Üzletekhez és kirakatokhoz terveztük rácsainkat, ezért szem előtt tartottuk a megjelenést is. A termékek kül- és beltéren egyaránt felszerelhetők.


Válogasson biztonsági rácsaink közül!

Automata üvegajtó

Automata üvegajtó társasházban

Az intézményekben, irodákban, sőt a társasházakban is szinte alapkövetelménynek számít az automatikusan működő ajtó. Ezeken a területeken fontos az esztétikum is, ezért a legtöbben az automata üvegajtó mellett döntenek. Az akkumulátorral szerelt ajtók áramszünet esetén is működnek, így egy esetleges áramkimaradás alkalmával sem ejtik fogságba az épületben tartózkodókat. Klasszikus és forgóajtós kivitelek közül is választhat.Böngésszen automata üvegajtó kínálatunkban!

Ipari gyorskapu

Ipari kapu gyors zárással

Egy ipari gyorskapu lényegesen rövidebb idő alatt nyitható és zárható, mint a szekcionált változatok. A telepítés után csökkenni fog a fűtésköltsége, a gyorsabb zárással ugyanis minimalizálható a hőveszteség, ráadásul a kapuk zárt állapotban hőhídmentesen szigetelnek. Kiváló választás olyan területekre, ahol gyakran van szükség anyagmozgatásra. Depókban és raktárakban elengedhetetlenek a gyorskapuk.Tekintse meg ipari gyorskapu választékunkat!

Fotocellás ajtó

Automatikusan nyíló fotocellás ajtó

Az automatikusan kinyíló, fotocellás ajtó szinte hívogatja az érkezőket. A fotocellás ajtó nem marad nyitva, a vendég belépését követően gyorsan záródik, így megakadályozza, hogy az épületből kiszökjön a meleg. A fotocellás ajtók alkalmazhatók akadálymentesített épületekben is. Az ajtókat beléptető rendszerrel kiegészítve ellenőrizhetővé és szabályozhatóvá teheti a gyalogos forgalmat.

Válassza az elvárásainak megfelelő fotocellás ajtó típust!

Tűzgátló ajtó

Tűzgátló ajtó számos megjelenésben

Egy épülettűz hatalmas anyagi károkat képes okozni, nem is beszélve az esetleges sérülésekről. A személyi és vagyonbiztonság növelése érdekében minden lehetőséget meg kell ragadni. A tűzgátló ajtók típustól függően akár egy órán át is képesek megfékezni a lángokat. Számos különböző megjelenésű és kivitelű típus elérhető nálunk, sőt kérésére egyedi, az Ön igényeire szabott ajtót is gyárthatunk.


Nézzen szét tűzgátló ajtóink között!