PORTALTECH

Kaput nyitunk a világra...

Cím

Bemutatóterem: 2700 Cegléd Várkonyi István utca 41.

Mobiltelefon

06-53/500-900

E-mail

info@portaltech.hu

Árajánlat kérése

Fotocellás ajtó

Az automata működtetésű fotocellás ajtó korszerű és elegáns megoldás, amely a nagyobb forgalmat bonyolító épületek bejáratánál ma már szinte alapvető elvárás. Ideális bevásárló központok, szállodák, bankok, autószalonok számára, de fotocellás ajtó hatékonyan alkalmazható nagy átmenő forgalmat bonyolító üzleteknél, kórházaknál és egyéb intézményeknél is.

Az ipari gyorskapu költséghatékony megoldás

  • Udvariasság és profizmus: Az automata üvegajtó az érkező előtt önműködően kinyílik, amivel korszerűséget és előzékenységet sugall, mintegy beinvitálva a potenciális ügyfelet a helyiségbe.
  • Akadálymentesítés: A fotocellás ajtó gyors és nem igényel emberi beavatkozást a működtetése, így az áthaladás gyorsabbá, egyszerűbbé válik, a mozgáskorlátozottak is gondmentesen használhatják.
  • Energia- és költségcsökkentés: Mivel a fotocellás ajtó gyorsan záródik vissza az áthaladás után, megakadályozza a meleg levegő kiáramlását és a helyiség lehűlését. Alkalmazásával spórolhat fűtési költségein.
  • Fokozott biztonság: Az automata fotocellás ajtó kiegészíthető beléptető rendszerrel, így szabályozhatóvá és ellenőrizhetővé válik a gyalogos forgalom, kontrollálható az épület egyes részeibe belépni jogosultak köre.

Automata fotocellás ajtó

DITEC automata működésű fotocellás ajtó


Automata működtetésű, fotocellás ajtó

DITEC automata üvegajtó, fotocellás üvegportál teljes körű kivitelezése több éves szakmai tapasztalattal, 2 év garanciával.

A DITEC rendszerei kiforrott konstrukciót, magas szintű technológiai hátteret, az igényekhez maximálisan igazodó, minden elvárást kielégítő megoldásokat szállítanak az automatizált bejáratok, fotocellás ajtó automatika terén. Legyen akár nagy forgalmú, gyors ajtónyitási sebességet igénylő, akár átlagos irodai, bolti alkalmazás, vagy speciális golyóálló üvegezést igénylő hely (pl. bank) az alkalmazási terület, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

DITEC fotocellás ajtó

  • Többféle profilrendszer választható az fotocellás ajtóhoz, így az üvegportál az épület stílusához illeszthető.
  • Többféle automatikával készülhet: Az ajtó nyitási sebességét és működési módját az átmenő forgalom alapján kell meghatározni – nagyobb gyalogos forgalmú helyekhez gyorsabb nyitási idejű modell szükséges.
  • Maximális biztonság: A fotocellás ajtó radarérzékelői több méterről érzékelik a bejárathoz közeledőket, így időben szabaddá válik a bejárat. Az infraérzékelők és a nyomatékszabályozás révén a záródás is zavartalan, nem fordulhat elő véletlen rácsukás.
  • A fotocellás ajtó áramszünet esetén is működtethető: Az akkumulátoros egység áramkimaradás idején is gondoskodik az ajtó működtetéséről, a vésznyitásról.
  • Kis helyeken teleszkópos kivitel: Ahol a klasszikus, tolóajtó kivitel helyszűke miatt nem alkalmazható, ott a forgóajtós fotocellás ajtó a megoldás.

A DITEC fotocellás ajtók minősítései, jelzései

Az összes DITEC automata üvegajtó és ajtónyitó automatika ISO 9001 minősítésű, CE jelzésű termék, amely minden tekintetben megfelel az Európai Unióban érvényben lévő előírásoknak. Emellett a fotocellás ajtók mindegyike érvényes TÜV minősítéssel és ÉMI engedéllyel rendelkezik.


Megrendelés