PORTALTECH

Kaput nyitunk a világra...

Cím

Bemutatóterem: 2700 Cegléd Várkonyi István utca 41.

Mobiltelefon

06-53/500-900

E-mail

info@portaltech.hu

Árajánlat kérése

Automata üvegajtók

DITEC automata ajtók - minőség, esztétika, akadálymentesítés

Napjainkban, a vizualitás és komfortosság korában az intézmények, cégek és társasházi épületek arculati kialakításában mind fontosabb szerepet kap, egyre inkább alapvető elvárás az automatizált bejárat. Az automata üvegajtó a fentiek jegyében minőségi és esztétikai szempontoknak egyaránt meg kell feleljen, s a DITEC szakemberei nagy gondot fordítottak rá, hogy az általuk gyártott fotocellás ajtók minden tekintetben tökéletesen kielégítsék ezen igényeket.

A DITEC automatika speciális igényekre tervezetten, innovatív megoldásokkal szolgálja ki az igényeket mind az építészet, mind pedig a felhasználás terén.Automata üvegajtó testre szabottan

 • Több automatika-típust és alumínium profilrendszert kínálunk automata üvegajtóinkhoz, így a portál tökéletesen illeszthető az adott épület forgalmához és stílusához, legyen szó akár nagy forgalmú, nagy ajtónyitási sebességű helyről (pl. üzletközpont), akár kisebb forgalmúDITEC automata üvegajtó(otthoni vagy irodai) alkalmazásról, illetve biztonságilag védett (banki) vagy hasonló területeken, ahol megerősített üvegajtókra van szükség. A DITEC automata rendszerei megfelelő megoldást biztosítanak valamennyi gyalogosátjáró forgalomhoz. Az automata üvegajtó operátorai radarérzékelőkkel ellátottak, így már több méteres távolságból érzékelik a bejárat felé közeledő személyt. A nagy sebességű nyitás révén a bejárati nyílás szabad lesz, az infraérzékelőnek és a nyomatékszabályozásnak köszönhetően pedig véletlen rácsukás nem fordulhat elő.
 • Az automata üvegajtó akkumulátoros egysége áramszünet esetén is gondoskodik a zavartalan működésről, illetve a vésznyitásról. Az üvegajtó fix és mozgó szárnyai biztosítják a hőszigetelést, a vagyonvédelmet, továbbá designjuk révén minden tekintetben megfelelnek az esztétikai elvárásoknak.


CIVIC automata üvegajtó

A CIVIC automata tolóajtó "házi" alkalmazásra is megfelelő, idős emberek ellátásával foglalkozó intézményekben, kórházakban pedig kifejezetten előnyös megoldást nyújt. Kisméretű, de erőteljes meghajtómotorja eloxált alumínium megvezetővel és a REX automata üvegajtó sorozathoz használt görgős kocsival készül, aminek köszönhetően a rendszer könnyen szerelhető, megbízható és a maga nemében különleges: a CIVIC rendkívül lágyan mozgatja az üvegajtót, így az ajtó sérülése vagy az ajtó által okozott személyi sérülés esetleges kockázata gyakorlatilag teljesen elhanyagolható.

CIVIC üvegajtóREX automata üvegajtó

 • • Az innovatív tervezésből adódóan a REX automata üvegajtó REX automata üvegajtórendszerét egy teljesen egyedi technológiai megoldás jellemzi. A meghajtót és az elektronikus vezérlőegységet egybeépítették, ezáltal a felszerelési idő a minimumra csökkent. Az üvegajtó rendszer részegységeinek jelentős része más automatákkal egyező, így a REX automatikája könnyen javítható és karbantartható, aminek köszönhetően a költségek minimálisra csökkennek. Igény szerint a REX üvegajtó rendelhető edzett üvegű (keret nélküli) ajtószárnyakkal és keretezett kivitelben is. A hálózat kimaradása esetén való működtetésről akkumulátoros egység gondoskodik.


BIS automata üvegajtó

A fejlett szoftveres vezérlés lehetővé teszi a bejárati rendszerek összehangolását és vezérlését, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, a működési rugalmasság maximális mélységének megtartásával.

A BIS háromféle változatban rendelhető:

BIS o - vízszintes csökkentett méretű modell, a pont 100 mm-es magasságú hBIS automata működésű üvegajtóordozó profillal

BIS v - függőleges modell; 180 mm-es magasságú hordozó profil magassággal

BIS t - a függőleges modell; 180 mm-es magasságú hordozó profil magasságával, az 1+1 vagy a 2+2 mozgó szárnyú teleszkópos ajtókhoz

A háromfajta automata üvegajtó modell a részegységek tökéletes egyesítése a rendszer egyetlen tervezési szintbe történt egyszerűsítésével. A BIS olyan termékbe formálta a forradalmi jellemzőket, amely tökéletesen megfelel a fokozott felszerelési igényeknek, ugyanakkor biztosítja a vezérlés és az összeállítás egyszerűségét. A BIS automata üvegajtó rendszerek a magas követelményű, de versenyképes árú termékek körében foglalnak helyet.Automata forgóajtók

A hagyományos nyíló- és tolóajtók mellett egyre növekvő igény mutatkozik a rendkívül esztétikus hajlított, íves formájú ajtók iránt, illetve a kevés rendelkezésre álló hely esetén igen praktikus, teleszkópos üvegajtók iránt.

A DITEC automata forgóajtó ideális megoldást biztosít az akadálymentesítés és az épület energia-megtakarítása terén. Az üvegajtó forgószárnyai csak akkor kezdenek forogni, amikor az érzékelő mozgást észlel vagy megnyomja valaki a bejáratra szerelt "lassú áthaladás" gombot. A kialakításnak köszönhetően nem cserélődik a külső és belső hőmérséklet semmilyen esetben sem, így a forgóajtóval anélkül biztosítható a folyamatos áthaladás, hogy változna az épület belső hőmérséklete.

EXEO automata forgóajtó

 • Megkülönböztető tulajdonságainak köszönhetően az EXEO forgóajtókhoz alkalmazott profilcsaládok a piac felső szintjét képviselik. Van két tulajdonság, amelyeket nehéz összegeztetni, de alapvető fontosságúak. A PAM 35 profilrendszernél ez tökéletesen sikerült, az elegancia párosul a rendszer erősségével. Az üvegajtó rendszer merőleges vágások és egyéb egyedi megmunkálás nélküli profilokkal készül, így a profilok alkalmazása és szerelése könnyű, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez. A profilok használatával, valamint az ajtószárnyakon és az automata rendszeren alkalmazott tömítésekkel a hőveszteség meggátolható.
 • A PAM 16 profilrendszer kisebb és könnyebb, de erő és megbízhatóság tekintetében nem marad el a PAM 35 sorozat mögött. A légzárást speciális, duplán egybekapcsolódó központi tömítés biztosítja.

EXEO automata forgóajtó modell

 • A DITEC szakemberei nagy hangsúlyt helyeznek a folyamatos innovációra annak érdekében, hogy a jót tökéletessé csiszolják. Az új VALOR automatika is ennek jegyében született, mely által az automata tolóajtók telepítői és alkalmazói számára is alkalmazhatóvá vált a szoftveres vezérlés és az internetes összeköttetés. Míg régebben az automata tolóajtók önmagukban álló, szabványos működési paraméterű bejárati rendszerek voltak, addig napjainkban már számítógépes vezérlés biztosítja működésüket. A vezérlő szoftverek rugalmasan alkalmazzák a különböző műveleti funkciókat mind az egyedi használatnál (házi automatizálás), mind a komplex épületautomatizálás esetében, akár egy hálózat részeként.
 • A magas szintű technológia azonban nem áll meg itt: A VALOR a minőség és a jellemzők megtartásával a távvezérlést és a távjavítást nyújtó automata rendszerek legelegánsabb előfutáraként igyekszik a legigényesebb felhasználók és a legképzettebb szakemberek számára is újat mutatni.
 • Az új automata rendszer figyelemre méltó tulajdonságokkal bír:

 • 1,6 m/s-ig terjedő nyitási sebesség (a két mozgószárnyú változat esetén)
 • 240 kg-ig terhelhetőség a nagy igénybevételnél (ami 300 kg- ra növelhető a speciális, megerősített hordozó kocsi szerkezeteket használva)
 • speciális görgőjű, tűzálló kerekekkel szerelés lehetősége
 • egybeszerelt vezérlő/mozgató rendszer enkóderes, közvetlen áramérzékelésű motorral (A vezérlőpanel utolsó generációs mikroprocesszorát az infravörös távvezérlőn vagy a számítógépen keresztüli távolságérzékelés és -szabályozás jellemzi.)
 • acélból készített hordozó kocsi szélessávú ajtószárny-beállítási lehetőséggel, amivel a rögzítési vagy mérethiba korrigálása valósítható meg
 • CE európai előírásoknak megfelel

A DITEC termékek minőségének bizonyítéka, hogy automata üvegajtóinkra 2-5 év garanciát vállalunk.

Portaltech.hu
Automata üvegajtó minden igényreMegrendelés