PORTALTECH

Kaput nyitunk a világra...

Cím

Bemutatóterem: 2700 Cegléd Várkonyi István utca 41.

Mobiltelefon

06-53/500-900

E-mail

info@portaltech.hu

Árajánlat kérése

Sorompók

QIK sorompó - ügyes megoldás a parkolásban

  • Ahogy a nagyvárosokban egyre növekszik a gépjármű-forgalom,QIK sorompóa kaotikussá váló forgalmi helyzet mellett egyre nagyobb gondot jelent a parkolás is. A parkoló rendszerek fő feladata az állandó felügyelet, az autótulajdonosok számára nyújtott biztonság, a bérlőknek garantált szabad parkolóhely kényelme és a vendégeknek biztosított könnyebb megközelíthetőség.
  • A DITEC QIK sorompók hatékonyan oldják meg az összes beléptető-problémát. Az innovatív sorompó család minden tagja rendkívül könnyen használható, többféle igényre szabott funkcionalitással és vezérléssel telepíthető. A QIK sorompó rendszer ideális megoldás a biztonságos áthaladás felügyeletére olyan közepes és nagy forgalmú környezetben, mint pl. egy bevásárló központ, bank, szálloda környéke, de alkalmazható lakóközpontok, vállalatok bejáratainál is, ahol igény van rá, hogy csak az arra jogosultak használhassák a gépkocsi-parkoló területét.
  • A DITEC QIK sorompó széleskörű megoldásokat kínál a működtetéshez: a sorompókhoz rendelhető távirányító, billentyűzetes vagy hagyományos kulcsos működtető kapcsoló, "LAN jelátadó" rendszer, de akár "érmés" rendszer is, amely azt biztosítja, hogy csak egyszer legyen használható a sorompó. Utóbbi megoldás ideális a sportcentrumok, szállodák, éttermek és boltok számára is, ahol a parkolót csak ideiglenesen használják a látogatók, ugyanakkor a sorompó egyszerű és gyors áthaladást biztosít számukra.
  • Az útburkolatba szerelt érzékelővel a kilépő sorompó automatikusan működtethető. Ilyen esetben, amikor a jármű áthalad a hurkon, a sorompó automatikusan felnyílik, majd az áthaladást követően lecsukódik, így biztosítva a szabályozott járműforgalmat, és megakadályozva a nem kívánt belépést.

Biztonságos és megbízható sorompó profi kivitelben

A QIK sorompót mind a műszaki tartalom és minőségi anyaghasználat, mind a design tekintetében a legmagasabb fokú kivitelezés jellemzi.

  • Lágy kialakítású élek, lekerekített sarkok, a legapróbb részletek finomhangolása a megjelenésben.
  • Magas szintű technológiai szint, bármilyen szerelési környezetben való alkalmazhatóság: A QIK sorompó kialakításának köszönhetően többféle vezérlő rendszerrel összekapcsolható.
  • Választható kivitel: Az új QIK sorompók metálszürke és metálpiros színben vagy rozsdamentes kivitelben rendelhetők. A letisztult, festett fémburkolatot nem károsítják a szélsőséges időjárási körülmények sem.
  • Éjszakai LED megvilágítás: A jobb láthatóság érdekében a sorompó közvetlen áramú változata ellátható egy, a sorompókart megvilágító készlettel is. Ebben az esetben a LED a sorompókar mozgása közben villog, a sorompó lezárt állapotában (ha lenn van a kar) pedig folyamatosan világít, így biztosítva a sorompókar körvonalainak kiemelését. Ha a sorompó fel van nyitva, a lámpa nem világít.

Letisztult kinézet, és a részletekre való figyelés a rendkívül nehéz terheléseknél

  • A sorompó modellek minden szegecselése rozsdamentes acélból készül, hegesztést pedig egyáltalán nem alkalmaznak a gyártás során. Ennek köszönhetően a sorompók élettartama rendkívül hosszú, a QIK széria gyártmányjellemzői pedig változatlanul tarthatók a gyártás során. A végrehajtott tesztben könnyen elérhető volt az elképesztően magas, 1.500.000 fölötti műveleti szám is.

Sorompó modellek

Sorompó kiegészítő egységek


Megrendelés